Et team af dedikerede seniorressourcer, der har fokus på at få dig til at lykkes

Vi hjælper dig med at udvælge og sammensætte løsninger, der giver dig friheden til at fokusere der, hvor din forretning skaber overskud. 

I samarbejde med Simplitize er du blandt andet sikret bred erfaring, dyb forretningsforståelse og skarpt teknologifokus.

Erfaring

Du møder kun folk med omfattende erfaring, som kan forholde sig kvalificeret til præcis dine udfordringer og komme med bud på relevante løsninger.

Forretningsforståelse

Udgangspunktet er altid din forretning og de arbejdsgange og processer, som det giver værdi for dig at få automatiseret.

Fokus

Du får den bedst mulige teknologiske rådgivning, når det kommer til Microsoft 365 og WorkPoint, fordi vi har valgt at begrænse os til netop de teknologier.

Vi giver dig overskuddet tilbage 

Når den administrative byrde vokser, tærer det på overskuddet. Simple opgaver tager tid og forstyrrer medarbejderne. Det udfordrer den del af forretningen, der skaber overskud – uanset om du måler overskud i kroner og ører, kundetilfredshed eller arbejdsglæde.  

Vi hjælper dig med at udvælge og sammensætte løsninger, der giver dig friheden til at fokusere der, hvor din forretning skaber overskud. 

Vi gør det komplekse enkelt 

Vi ved, hvordan virksomhedens medarbejdere kan fare vild i knapper og ekstra-funktioner. Et væld af muligheder er sjældent et plus for den enkelte. Vi fokuserer på det væsentlige og sikrer, at I har adgang til det, der er brug for. Hverken mere eller mindre.  

Det er – helt enkelt – essensen af Simplitize. 

Et logo med værdi og mening

Vores logo symboliserer balance, fordi vores løfte til dig er, at vi finder den rette balance. Balancen mellem det, der er teknologisk muligt og det, der er vigtigt for din forretning. Sådan gør vi det komplekse enkelt og sikrer dig en meningsfuld digitalisering. 

Vi prioriterer balance i samarbejdet

Vi er rådgivere og eksperter, når det kommer til Microsoft 365 og WorkPoint 365. Vi har også bred erfaring og dyb forretningsforståelse – og så har vi stor respekt for dig og din forretning. Det afspejler sig i måden, vi samarbejde med vores kunder.  

Digitaliserer i dit tempo

Digital transformation er lige dele teknologi og parathed. Timingen skal være rigtig. I vores samarbejde med dig, tager vi højde for din virksomheds kapacitet og modenhed. Små skridt eller kvantespring? Din virksomhed sætter tempoet. 

Understøtter din Microsoft-strategi

Vores fokus på Microsoft 365 og WorkPoint 365 sikrer dig sammenhængskraft til din Microsoft-strategi. Andre har fokus på ERP, CRM, BI og e-handel, og vi hjælper dig gerne med kontakt til dygtige folk i vores stærke Microsoft-netværk. 

Styrker dine processer

Vi er eksperter, når det kommer til at identificere og digitalisere processer. Du kan frigøre mange ressourcer og sikre konsistens ved at automatisere gængse processer omkring eksempelvis digital signatur og on- og off-boarding af medarbejdere. 

Fortsætter rejsen sammen med dig

Vi sender dig ikke bare afsted på rullebåndet med kufferten fuld af digitale værktøjer. Vi vægter et langt samarbejde og med vores Evergreen-løsning har du os altid inden for rækkevidde. Vi tjekker løbende ind og sparrer med dig om udviklingen af din løsning.