Hvem er Simplitize? 

I samarbejdet med os, får du adgang til adgang til nogle af de mest erfarne konsulenter i branchen og er herved sikret en bred erfaring, dyb forretningsforståelse og et skarpt teknologifokus.

Erfaring

Vi kender dine konkrete hverdagsudfordringer, det særlige ved din forretning og kan derfor sikre dig den mest kvalificerede, relevant optimale løsning.

Forretningsforståelse

Vi brænder for at skabe, forbedre og udvikle værdiskabende forretningsløsninger. Vores udgangspunktet er altid din forretning samt dine arbejdsgange og processer, med fokus på hvor det giver dig det giver dig en værdi at få automatiseret.

Fokus

Du får den bedst mulige rådgivning, når det kommer til Microsoft 365 og WorkPoint, da vi har valgt at begrænse os til netop disse teknologier.

Et logo med værdi 

Vores logo symboliserer balance, fordi vi finder den rette balance mellem det, der er teknologisk muligt og det, der er vigtigt for din forretning.

Make IT simple 

Vi bestræber os altid på, at gøre det komplekse enkelt og herved sikrer dig derfor en succesfuld digitalisering. 

Vi prioriterer balance i samarbejdet

Vi er rådgivere og eksperter, når det kommer til Microsoft 365 og WorkPoint 365. Vi har også bred erfaring og dyb forretningsforståelse – og så har vi stor respekt for dig og din forretning. Det afspejler sig i måden, vi samarbejde med vores kunder.  

Digitaliserer i dit tempo


Digital transformation er lige dele 
teknologi og parathed. Timingen skal være rigtig. I vores samarbejde med dig, tager vi højde for din virksomheds kapacitet og modenhed. Små skridt eller kvantespring? Din virksomhed sætter tempoet. 

Understøtter din Microsoft-strategi


Vores fokus på Microsoft 365 og 
WorkPoint 365 sikrer dig sammenhængskraft til din Microsoft-strategi. Andre har fokus på ERP, CRM, BI og e-handel, og vi hjælper dig gerne med kontakt til dygtige folk i vores stærke Microsoft-netværk. 

Styrker dine processer


Vi er 
eksperter, når det kommer til at identificere og digitalisere processer. Du kan frigøre mange ressourcer og sikre konsistens ved at automatisere gængse processer omkring eksempelvis digital signatur og on- og off-boarding af medarbejdere. 

Fortsætter rejsen sammen med dig


Vi sender dig ikke bare afsted på rullebåndet med kufferten fuld af digitale værktøjer. Vi vægter et langt samarbejde og med vores Evergreen-løsning har du os altid inden for rækkevidde. 
Vi tjekker løbende ind og sparrer med dig om udviklingen af din løsning.