Kom rigtigt fra start og spar tid med standardløsninger i Microsoft 365

Som IT-konsulent har Mariah fundet den rette kombination af passion og fællesskab. Her fortæller hun, hvordan det er at arbejde hos Simplitize.

 

Mød Mariah

 

Mariah sidder til hverdag i Simplitizes afdeling på Sjælland, hvor hun arbejder som seniorkonsulent. Hun blev en del af Simplitize-holdet i september 2022 på baggrund af mange års erfaring med IT.

Mariah er uddannet Erhvervssproglig korrespondent i spansk og engelsk, men følte et kald andetsteds. Hun fik derfor arbejde inden for et helt andet felt – nemlig IT – hvor hun startede som IT-supporter i England. Her fandt hun hurtigt ud af, at hun havde flair for og en intuitiv tilgang til IT. I 2007 stiftede hun for første gang bekendtskab med SharePoint som superbruger, hvilket hun fandt superspændende. I mange år efter arbejdede hun som SharePoint-konsulent, hvor også e-learning og undervisning fyldte meget. Efter nogle år i et konsulenthus sprang hun ud som selvstændig, hvilket hun var i fem år, indtil hun fik et tilbud om en fastansættelse i en virksomhed. Mariah savnede dog i dette job at være konsulent, og det var derfor, hun fandt det rette match hos Simplitize.

Hun ankom dermed til Simplitize med stort branchekendskab og en flot kundeportefølje, hvilket blandt andet inkluderer samarbejde med Novo Nordisk og Rockwool. Hos Simplitize arbejder hun med mange forskellige kunder, heriblandt Hillerød Forsyning, Obton, Aarhus Havn og Rains.

 

 

Hverdagen i Simplitize

 

Som seniorkonsulent har Mariah forskellige typer af opgaver, som hun arbejder med til hverdag. Hendes kompetencer ligger i udvikling af Power Automate flows og Power Apps. Hun arbejder også med udvikling og vedligeholdelse af SharePoint intranet og WorkPoint-løsninger.

Derudover har hun gængse supportopgaver for kunder. Det består eksempelvis i at hjælpe med flows, der ikke kører som de skal. Hun yder også support, hvis kunden ønsker ændringer i SharePoint, for eksempel nye visninger som skal tilføjes. En udfordring kan her ligge i at få komplekse visninger til at vises rigtigt, men Mariah har masser af gåpåmod og brugbar erfaring og springer glædeligt ud i komplicerede eller nye opgaver.

Exceptionelt gode kollegaer

 

Motivationen er det sidste, der mangler hos Mariah. Hun brænder for at være IT-konsulent og bliver motiveret af den variation, der er i hendes daglige opgaver. Der er stor veksling mellem, hvorvidt hun sidder med store eller små projekter eller supportopgaver, hvilket, hun synes, giver en god dynamik og et godt flow i hverdagen. Vigtigst af alt motiveres hun dagligt af sine kollegaer.

Jeg har exceptionelt gode kollegaer, som altid kan hjælpe og er tålmodige. Kollegaerne motiverer meget, især i forbindelse med fredagsmøderne, som jeg altid ser frem til. Her samles alle i firmaet og opdaterer hinanden på, hvad der sker. Generelt synes jeg, at det er et meget inkluderende, behageligt og lærende miljø, jeg arbejder i.

Hvordan det er at arbejde hos Simplitize