Forretningskonsulent

 

Er du parat til at tage din viden op til næste niveau? Bringe alle dine kompetencer i spil? Brænder du for at skabe innovative IT-løsninger, som løser kundens behov?

Vi er frontløbere indenfor IT-løsninger baseret på Microsoft 365 og intelligente automatiseringer. Efterspørgslen på vores løsninger er stødt stigende.

Vi er eksperter i at levere innovative IT-løsninger baseret på Microsoft 365. Her er det især Power platformen, Teams og SharePoint, hvor vi oplever størst efterspørgsel blandt vores kunder. Derfor søger vi flere dygtige forretningskonsulenter med erfaring indenfor netop disse teknologier, men også gerne indenfor WorkPoint 365. Hvis du har lyst til at arbejde med det nyeste fra Microsoft, så er vi stedet for dig.

Som Forretningskonsulent bliver du en del af et erfarent og meget passioneret team, som har det mantra, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Hos os får du en spændende hverdag med udfordrende kundeprojekter. Du vil holde præsentation af IT-løsninger for kunder og facilitere workshops med deres brugere. Du omsætter kundens behov og krav til teknologier og processer, således at I kan skabe en skræddersyet løsning til kunden i teamet. Samtidigt holder du hånd i hanke med processen og sikrer en god dialog med kunderne. Nogle gange er du den ansvarlige i projektet hos Simplitize, og andre gange deltager du i teamet, som løser projektet for kunden. I nogle tilfælde arbejder du alene med kunden og projektet. Oftest vil du være med i hele processen fra afklaring til implementering.

  • Du vil arbejde med design af SharePoint, Microsoft 365 og WorkPoint-baserede løsninger.

Du vil få opgaver, som matcher dine kompetencer, og opgaver, som udvikler dine kompetencer. Ligeledes får du mulighed for at holde dig opdateret med den nyeste viden indenfor Microsoft-verdenen. 

 

Dine faglige og personlige kompetencer 

Du har meget gerne erfaring fra lignende konsulent stilling.

Det er et krav, at du har flere års erfaring med SharePoint.

Du skriver og taler dansk, da samarbejdet med kunderne foregår på dansk. 

Du trives med en alsidig hverdag og håndtering af kunderelationer, og du synes, det er spændende at samarbejde med mange forskellige typer af virksomheder. Du brænder for at levere gode IT-løsninger i samarbejde med virksomheder. 

Du er ambitiøs, selvkørende, ansvarsfuld og arbejdsom. Du har en god forretningsforståelse og motiveres af dialog med kunderne og brugerne.

 

Sådan søger du

Kan du se dig selv i ovenstående stilling? Eller har du spørgsmål, så tag kontakt til Managing Partner Jesper Kjærsgaard på mobil 4141 3102, og få en uforpligtende snak, eller skriv en mail til jesper@simplitize.dk

Vi afholder løbende samtaler, så kontakt Jesper allerede i dag.

Om Simplitize

Simplitize er et konsulenthus startet i 2019 med en klar målsætning om at blive det mest anerkendte konsulenthus i Danmark inden for de teknologier, vi leverer.

Vi har kontorer i Aarhus og Virum, men det er ikke et krav, at vores konsulenter møder på vores kontorer. Vi sidder ofte ude hos kunderne eller arbejder hjemmefra.