Gratis webinar

Power platform governance 

 

Governance til Microsoft Power platformen 

På webinaret deler vi gavmildt ud af de erfaringer vi har gjort os, i forbindelse med sikring af governance i Power platformen, Power Apps og Power Automate (Flows), hos vores kunder.

Formålet med Power governance webinaret, er at give et overblik over hvad der er best practice governance, i Power platformen.

Agenda 

 

  • Hvorfor er det nødvendigt med governance på Power platformen. Hvilke risici er der indbygget i Power platformen og hvad kan vi gøre for at imødekomme disse?
  • Introduktion til Center of Excellence, samt gennemgang de vigtigste værktøjer og funktioner
  • Gennemgang af hovedelementerne i governance planen – hvad bør planen indeholde, og hvad er formålet med de enkelte punkter i planen
  • Overblik over tiltag og indsats

 

Læs mere om hvordan vi hjælper virksomheder med, at få governance i Power platformen her

Læs blogindlæg om hvorfor det er vigtigt, at have governance i Power platformen her

Mød vores webinar værter

Tasmann Bleechmore

Microsoft 365 & WorkPoint Architect

Tasman har siden 2003 arbejdet med og rådgivet virksomheder i anvendelsen af Microsoft platformen, herunder Power platformen, SharePoint -udvikling og løsningsarkitektur. For blandt andet BaneDanmark, Mærsk, ATP Ejendomme, Grundfos og Vestas.

Torben Jørgensen 

Microsoft 365 & WorkPoint Architect

Torben er uddannet ingeniør og har arbejdet med Microsoft og Sharepoint siden det hed Tahoe tilbage i 1998. Torben har rådgivet og bygget Microsoft basserede løsninger til virksomheder som Eksport kreditfonden, Banedanmark, Carlsberg, Udenrigsministeriet, Mærsk, Ørsted og Grundfos