Om Simplitize

Simplitize er stiftet i 2019 af erfarne kræfter, der ønskede at fortsætte et værdifuldt samarbejde i en ny konstellation. Gammel vin på nye flasker er sjældent en flatterende beskrivelse, men i denne sammenhæng er den ret præcis, og vi er stolte af både indhold og indpakning. 

Seniorressourcer udgør kernen

Vi prioriterer at have tunge og erfarne folk ombord. Vi stiller kun med seniorressourcer, for det er alle bedst tjent med. Vi har erfaring og indsigt til at vide, hvad der virker. Sammen med vores kunder zoomer vi lynhurtigt ind på det, der giver værdi, og der har vi vores fokus. 

Balance definerer os

Vores logo symboliserer balance, og det er der en grund til. I arbejdet med vores kunder fokuserer vi på at finde den rette balance mellem det, der er teknologisk muligt, og det der giver mening for kundens forretning. Som arbejdsplads prioriterer vi en sund balance mellem arbejde og fritid. Vi efterstræber et balanceret work-load, og når der er pres på, stiller vi op for hinanden.

Fokus på forandring 

Vi er ikke drevet af aggressive vækstmål, men af et oprigtigt ønske om at levere løsninger, der bidrager til den forandring, vores kunder ønskerVi er først i mål med en opgave, når de nye systemer og værktøjer er taget i brug. Det er i anvendelsen, brugeren mærker den reelle værdi.  

Vi prioriterer balance i samarbejdet

Vi er rådgivere og eksperter, når det kommer til Microsoft 365 og WorkPoint 365. Vi har også bred erfaring og dyb forretningsforståelse – og så har vi stor respekt for dig og din forretning. Det afspejler sig i måden, vi samarbejde med vores kunder.  

Digitaliserer i dit tempo


Digital transformation er lige dele 
teknologi og parathed. Timingen skal være rigtig. I vores samarbejde med dig, tager vi højde for din virksomheds kapacitet og modenhed. Små skridt eller kvantespring? Din virksomhed sætter tempoet. 

Understøtter din Microsoft-strategi


Vores fokus på Microsoft 365 og 
WorkPoint 365 sikrer dig sammenhængskraft til din Microsoft-strategi. Andre har fokus på ERP, CRM, BI og e-handel, og vi hjælper dig gerne med kontakt til dygtige folk i vores stærke Microsoft-netværk. 

Styrker dine processer


Vi er 
eksperter, når det kommer til at identificere og digitalisere processer. Du kan frigøre mange ressourcer og sikre konsistens ved at automatisere gængse processer omkring eksempelvis digital signatur og on- og off-boarding af medarbejdere. 

Fortsætter rejsen sammen med dig


Vi sender dig ikke bare afsted på rullebåndet med kufferten fuld af digitale værktøjer. Vi vægter et langt samarbejde og med vores Evergreen-løsning har du os altid inden for rækkevidde. 
Vi tjekker løbende ind og sparrer med dig om udviklingen af din løsning.