Om Simplitize

Simplitize er stiftet i 2019 af erfarne kræfter, der ønskede at fortsætte et værdifuldt samarbejde i en ny konstellation. Gammel vin på nye flasker er sjældent en flatterende beskrivelse, men i denne sammenhæng er den ret præcis, og vi er stolte af både indhold og indpakning. 

Seniorressourcer udgør kernen

Vi prioriterer at have tunge og erfarne folk ombord. Vi stiller kun med seniorressourcer, for det er alle bedst tjent med. Vi har erfaring og indsigt til at vide, hvad der virker. Sammen med vores kunder zoomer vi lynhurtigt ind på det, der giver værdi, og der har vi vores fokus. 

Balance definerer os

Vores logo symboliserer balance, og det er der en grund til. I arbejdet med vores kunder fokuserer vi på at finde den rette balance mellem det, der er teknologisk muligt, og det der giver mening for kundens forretning. Som arbejdsplads prioriterer vi en sund balance mellem arbejde og fritid. Vi efterstræber et balanceret work-load, og når der er pres på, stiller vi op for hinanden. 

Fokus på forandring

Vi er ikke drevet af aggressive vækstmål, men af et oprigtigt ønske om at levere løsninger, der bidrager til den forandring, vores kunder ønsker. Vi er først i mål med en opgave, når de nye systemer og værktøjer er taget i brug. Det er i anvendelsen, brugeren mærker den reelle værdi.  

Jesper Kjærsgaard

Managing Partner

Jesper Kjærsgaard er stifter og partner i Simplitize. Jesper har igennem de sidste 15 år tilegnet sig dyb viden og omfattende erfaring med SharePoint og den øvrige Microsoft-portefølje på projekter, for blandt andet Grundfos, Jyske Bank, Bestseller og Danske Bank. 

Connect med Jesper på LinkedIn

Torben Jørgensen

Senior Partner

Torben Jørgensen er stifter og partner i Simplitize. Torben stiftede i sin tid Delegate og var en del af ledergruppen og har blandt andet arbejdet på projekter for virksomheder som Maersk, Banedanmark, Vejdirektoratet og Carlsberg. 

Connect med Torben på LinkedIn