Gratis webinar

Power platform governance 

 

Governance til Microsoft Power platformen 

På webinaret deler vi gavmildt ud af de erfaringer vi har gjort os, i forbindelse med sikring af governance i Power platformen, Power Apps og Power Automate (Flows), hos vores kunder.

Power governance webinar 

Formålet med Power governance webinaret, er at give et overblik over hvad der er best practice governance, i Power platformen.

 

Agenda:

  • Hvorfor er det nødvendigt med governance på Power platformen. Hvilke risici er der indbygget i Power platformen og hvad kan vi gøre for at imødekomme disse?
  • Introduktion til Center of Excellence, samt gennemgang de vigtigste værktøjer og funktioner
  • Gennemgang af hovedelementerne i governance planen – hvad bør planen indeholde, og hvad er formålet med de enkelte punkter i planen
  • Overblik over tiltag og indsats

 

Læs mere om hvordan vi hjælper virksomheder med, at få governance i Power platformen her

Læs blogindlæg om hvorfor det er vigtigt, at have governance i Power platformen her


Mød vores webinar værter

Tasmann Bleechmore

Microsoft 365 & WorkPoint Architect

Tasman har siden 2003 arbejdet med og rådgivet virksomheder i anvendelsen af Microsoft platformen, herunder Power platformen, SharePoint -udvikling og løsningsarkitektur. For blandt andet BaneDanmark, Mærsk, ATP Ejendomme, Grundfos og Vestas.

Torben Jørgensen 

Microsoft 365 & WorkPoint Architect

Torben er uddannet ingeniør og har arbejdet med Microsoft og Sharepoint siden det hed Tahoe tilbage i 1998. Torben har rådgivet og bygget Microsoft basserede løsninger til virksomheder som Eksport kreditfonden, Banedanmark, Carlsberg, Udenrigsministeriet, Mærsk, Ørsted og Grundfos