Kom rigtigt fra start og spar tid med standardløsninger i Microsoft 365

Tid er guld – for dit konsulenthus

Du kender det sikkert godt. I har hyret et konsulenthus ind for at lave jeres nye IT-løsning. Konsulenten starter med et tomt whiteboard og begynder at tegne en masse bokse og streger på tavlen. Mange workshops senere kommer konsulenten tilbage med resultatet af jeres fælles anstrengelser – en løsningsspecifikation. Og nu kan det ”rigtige” arbejde så begynde med at opsætte løsningen. For at sikre at konsulenten er på rette spor, bliver I måske præsenteret for en række prototyper under vejs i projektet. Det er lige efter bogen og den klassiske måde at drive IT-projekter.

Problemet er blot, at konsulentmetoden er både tidskrævende, dyr og stiller store krav til jer som virksomhed. Ofte bliver løsningen heller ikke helt, som I havde håbet. Det skyldes ofte, at løsningerne bliver bagstræberiske. Når man som kunde bliver inddraget i projektet fra de første bokse og streger bliver sat på whiteboardet, er det helt naturligt at tage udgangspunkt i sit nuværende system og nuværende arbejdsgange. Og hvordan skulle man kunne andet – når man ikke kender det nye system? Så ofte ender man med en kopi af sit gamle system uden at favne alle de nye muligheder og gevinster, som det nye system tilbyder.

 

Det må da kunne gøres smartere, tænker du måske, og ja det kan det – det kan gøres både smartere og bedre – og til en brøkdel af prisen.

 

Standardløsninger i Microsoft 365

Hos Simplitize har vi sat løsningerne i system. Vi har konfigureret en række standardløsninger i WorkPoint og Microsoft 365. Standartløsningerne er designet, så de dækker 90% af virksomhedens behov fra start. De resterende 10% tilpasser vi, så det passer jeres specifikke behov. Det kalder vi ”one fit one”.  Med standardløsningerne springer I boksene og stregerne på whiteboardet over, og får en standardløsning, der bygger på best practice inden for styring af projekter, kunder, medarbejdere, kontrakter, sager, leverandører og/eller kvalitet.

 

Fordelene ved standardløsningsvejen er åbenlyse:

  1. Kom rigtigt i gang – du forkorter den interne afklaringsproces og får sikkerhed for slutresultatet – og det til en brøkdel af prisen for en tilsvarende løsning.
  2. Kort leveringstid – du kommer hurtigt i gang. Standardløsningen konfigureres og installeres på jeres Microsoft 365 tenant på under 30 dage.
  3. Sikkerhed & tryghed igennem hele processen – du får ingen overraskelser eller skjulte omkostninger. Du ved, hvad du får, og hvad det koster. Fastdefineret og transparent løsnings- og leverancekoncept.
  4. Nem at tilpasse – standardløsningen kan bruges, som den er, eller som et godt udgangspunkt for en mere kompleks forretningsløsning.
  5. Fremtidssikret platform – mulighed for at vokse i løsningen. Start i et hjørne og byg ud og byg til med yderligere forretningsmoduler og features.

What’s not to like 😊

 

Læs mere om vores standardløsninger i Microsoft 365 og bliv klogere på, hvordan vi kan levere en standard ”one fit one” løsning til din virksomhed.

Du kan også læse mere om vores standardforretningsløsninger her:

Har du lyst til at tage en uforpligtende snak med os ?