Det vi udskyder, glemmer vi

Det skal være nemt at handler på det, der er vigtigt. Skab bedre rammer for, at dine medarbejdere hurtigt kan løse opgaver og kommer videre. Power Apps gør det enkelt at gøre det nemt.  

Sådan skaber du digital transformation

Visuelt gode applikationer kan hjælpe jer til for alvor at udnytte spændvidden i de digitale redskaber, I har til rådighed med Microsoft-platformen. Power Apps er en nem måde at sammenkoble data fra en lang række kilder i brugervenlige applikationer, der gør arbejdsdagen nemmere og øger effektiviteten. 

Du kan hjælpe virksomhedens digitale transformation yderligere på vej ved at gøre nemme, digitale løsninger til det naturlige valg i hverdagen. Du sparer dine kollegaer for værdifuld tid, og samtidig sikrer du effektive arbejdsgange og nødvendig dokumentation. 

Det kan du med Power Apps

Power Apps giver dig muligheden for at bygge effektive apps, der overflødiggør manuelle processer og komplekse arkiveringssystemer. Der er direkte forbindelse til dine øvrige Microsoft-baserede løsninger, og du kommer nemt i gang. 

Eksempler på, hvordan Power Apps gør din virksomhed mere effektiv: 

  • $Dokumentation – indsamling og indsendelse af eksempelvis billeddokumentation eller bilag kan nemt håndteres direkte i appen
  • $Timeregistrering – medarbejdere kan nemt tage hånd om timeregistreringen
  • $Bestilling af varer – når en medarbejder står ude hos en kunde, kan varer nemt og hurtigt bestilles hjem på stedet
  • $Opfølgning – hurtig opfølgning på en sag og godkendelse eller anden handling, der skaber fremdrift
  • $Gæstebruger - håndtering af adgang ti eksterne brugere

Lavt kodeindhold og avancerede funktioner

Med Power Apps er det blevet nemt at bygge professionelle apps med lavt kodeindhold. Avancerede funktioner, der tidligere kun var tilgængelige for professionelle, er med Power Apps blevet alle mands eje.  


Effektiv på farten med Power Apps

Uggerly Installation har taget Power Apps til sig og bruger dem aktivt til at understøtte forretningens mål og gøre hverdagen nemmere for medarbejderne i marken.  

 “Vores mænd kan bestille alle VVS og elektroniske komponenter på deres telefoner og arkivere det direkte på sagen”, fortæller administrationschef Michael Seerup.