Velkommen til endnu en ny kollega – Lasse Steengaard Bisbjerg

3. sep 2021

VELKOMMEN TIL NY KOLLEGA

Vi er rigtig glade for at byde Lasse velkommen her i vores Simplitize-Team, han har rigtig meget at byde ind med….

Lasse har været mere end 25 år i IT-branchen og har blandt mange andre ting arbejdet med SharePoint siden den spæde start i 2001 – både som konsulent og udvikler.

Lasse interesserer sig meget for produktivitetsfremmende løsninger, som gør det både nemmere, mere effektivt og ikke mindst sjovere, at bruge Microsoft 365-produkterne og han har masser af viden om løsninger til dokumentation og søgning i SharePoint.

Derudover har Lasse lang tids erfaring med generel .NET udvikling og udvikling af specifikke SharePoint-løsninger, samt undervisning og træning i brugen af SharePoint Online.

“Jeg håber at kunne bidrage med min erfaring indenfor udvikling af forretningsapplikationer og hjælp til kunderne med gode løsninger, der er til at arbejde med.

Simplitize er for mig en frisk, ny virksomhed med et solidt fundament og et stort potentiale for at levere de rigtige løsninger til kunderne.

Jeg glæder mig rigtigt meget til at blive en del af holdet hos Simplitize og arbejde sammen med de andre erfarne kollegaer her.”

Velkommen på holdet Lasse!