Microsoft 365

Opnå mere med innovative Office-apps, skytjenester og sikkerhed i verdensklasse!

Samarbejde, produktivitet og vidensdeling når nye højder med Microsoft 365

Klassiske programmer i Office-pakken, som Outlook, Word, Excel og PowerPoint, har længe været uundværlige værktøjer i manges hverdag. Men mulighederne er langt flere. Overvældende for nogle, revolutionerende for andre. 

Din digitale værktøjskasse

Har du investeret i Microsoft 365 ved du også, at det er en værktøjskasse proppet med digitale værktøjer, og at der løbende kommer nye til. Ud over Office-pakken indeholder Microsoft 365 værktøjer som SharePoint, Exchange, Team, Yammer, Power Apps og mange flereOmfattende udviklerressourcer og et stort commitment til løbende udvikling af produktsuiten ligger bag det store udvalg. 

Fordi Microsoft 365 leveres på abonnementsbasis, får du automatisk adgang til nye funktionaliteter og forbedringer, i det øjeblik de er klar til markedet. Du slipper for besværlige og dyre opgraderingsprojekter og kan til gengæld koncentrere dig om at tage værktøjerne i brug.  

(kilde: Jumpto365)

Lås op for Microsoft 365’ samarbejdskraft 

Du er ikke tømrer, fordi du har en hammer. Det samme gælder for virksomhedens medarbejdere, som ofte har brug for hjælp til for alvor at udnytte de mange muligheder i Microsoft 365.  

Microsoft-universet kan virke overvældende for brugerne, hvilket WorkPoint tager hånd omI kraft af sin dybe integration med Microsoft 365 bringer løsningen alle de gode egenskaber i spil og hjælper medarbejderne med at udnytte Microsoft 365’ fulde potentiale og skabe: 

  • $Styrket samarbejde
  • $Bedre vidensdeling
  • $Øget produktivitet

Fokus på sikkerhed i Microsoft 365

Med Microsoft 365 får du ikke bare værdifulde værktøjer, men også større sikkerhed og nemmere overholdelse af reglerne omkring eksempelvis personfølsomme data (GDPR). Som IT-administrator kan du med en række sikkerhedsrelaterede funktionaliteter og specialiserede sikkerhedsprodukter skabe fuld kontrol, samtidig med at du giver brugerne mest mulig fleksibilitet.   

Vidste du, at du med Microsoft 365 får: 

  • $Kontrolelementer til beskyttelse af data
  • $Mailkryptering
  • $Hjælp til håndtering af eksterne brugere, dokumenter mv.
  • $Sikreste Windows nogensinde
  • $Beskyttelse mod cybertrusler
  • $Garanteret oppetid på 99,9%
  • $Support døgnet rundt alle ugens dage

Skal vi konfigurere jeres WorkPoint-løsning?

Vi har igennem de seneste otte år konfigurereret WorkPoint-løsninger til en lang række virksomheder, og vores konsulenter er certificerede i at opsætte løsningerne. Vi konfigurerer både nye WorkPoint-løsninger fra bunden og videreudvikler eksisterende WorkPoint-løsninger, leveret af en anden leverandør.