PowerCare

Best practice anvendelse af Power Platformen

Best practice anvendelse og Governance i Power Platformen.

Hvorfor PowerCare?

Power Apps og Power Automate (Flows) er no-code/low-code brugerinterfaces, der gør appudvikling til allemandseje. Alle fra IT-professionals til kantinemedarbejderen, kan udvikle deres egne flows og apps. Det skaber kæmpe værdi og enorme muligheder, når udviklingen af brugerdefinerede apps, flyttes ud i forretningen. Processen fra idé til færdig app, er langt kortere end ved traditionel appudvikling og ejerskabet større, når det er forretningen selv, der har stået for appudviklingen. What’s not to like?

”Vi er vilde med Microsoft Power Platformen, Power Apps og Power Automate (Flows)”, men… Ja, der er desværre et stort MEN – for når noget bliver allemandes eje og samtidigt skaber stor værdi, har det en tendens til at få vokseværk”. At noget er populært og bliver brugt er et sundhedstegn, men Power Platformen er fuldstændig åben, så uden governance, vil det ende som det Vilde Vesten.

”Manglende governance omkring Power Platformen, Power Apps og Power Automate (Flows), er en tikkende bombe i mange organisationer”

PowerCare produktsuiten

Med PowerCare kan virksomheden aktivt styre, hvem der har adgang til hvad, hvordan de har adgang, skærme kritiske data, overvåge kritiske apps samt sikre eksperthjælp, hvis uheldet er ude eller I er kørt fast.

tooltip text

Læs mere om PowerGovernance

Læs mere om PowerAudit

Læs mere om PowerMonitor

Læs mere om PowerSupport

Strategisk styring og operationel forankring

tooltip text

Læs mere om PowerAudit

Læs mere om PowerMonitor

Læs mere om PowerGovernance

Læs mere om PowerSupport

PowerCare ydelserne består af ydelser, der forankrer Governance og styring på strategisk niveau samt ydelser til overvågning, support og udvikling på operationelt niveau:

  •  PowerGovernance – Hjælper virksomhedens ledelse med at implementere politikker og processer til understøttelse af virksomhedens governancepolitikker i Power Platformen
  • PowerAudit – Hjælper virksomhedens ledelse med at være compliance igennem løbende revision af PowerGovernance-planen, lave opfølgning på igangsatte tiltag samt igangsætte nye tiltag.
  • PowerMonitor – Hjælper ledelsen med at overvåge Power Apps, Power Automate (Flows) og Logic Apps.
  • PowerSupport – Hjælper organisationen med fejlfinding, problemløsning, løsningsarkitektur, review og udvikling af Power Apps, Power Automate (Flows) og Logic.
Download prisliste

Download prisliste

PowerCare – produktsuiten

PowerCare består af en række ydelser, som sikrer best practice, Governance og spænder et sikkerhedsnet ud under Power Platformen.

Klik på ikonerne for at læse mere om de forskellige ydelser.

PowerGovernance

PowerGovernance hjælper organisationer med at implementere politikker og processer til understøttelse af virksomhedens governance model i Power Platformen.

PowerAudit

Løbende revision af PowerGovernance-rapporten/planen. PowerAudit sikrer, at PowerGovernance-planen integreres i dagligheden og bliver en ledestjerne for virksomhedens Power App udvikling og indsatsområder.

PowerMonitor

Aktiv overvågning af Power Apps, Power Automate (Flows) og Logic Apps med PowerMonitor.

PowerSupport

Med PowerSupport får du en hotline til eksperter inden for Power Automate (Flows), Power Apps og Logic Apps fra Simplitize. Vores SLA-aftale sikrer et beredskab til fejlfinding, problemløsning og teknisk support inden for de aftalte tidsrammer.

Læs blogindlæg om Power Platformen

Har du sikret dig at Power platformen ikke ender som det vilde vesten?

Power Apps og Power Automate (Flows) er no-code/low-code brugerinterfaces, der gør appudvikling til allemandseje. Alle fra IT-professionals til kantinemedarbejderen, kan udvikle deres egne flows og apps.

Simplitize_Michael

Kontakt

Salgsdirektør Michael Buades
og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.