Kom rigtigt fra start og spar tid med standardløsninger i Microsoft 365

Ønsket om en temperaturmåling, best practice, know how og anbefalinger til yderligere skærpelse af virksomhedens Governance-arbejde var anledningen til, at Danish Crown bookede et Governance-forløb hos Simplitize.

Governance-forløbet bekræftede vores retning, og at vi har forholdt os til de vigtigste ting. Det er en vigtig, ekstern validering at kunne give videre til managementteamet: I kan være helt rolige, vi står et rigtig godt sted”, fortæller Jesper Stein, som er Senior Manager for Workspace Solutions hos Danish Crown.

DanishCrown_JesperStein_Governance

”Det er en vigtig, ekstern validering at kunne give videre til management-teamet: I kan være helt rolige, vi står et rigtig godt sted.”

– Jesper Stein, Senior Manager, Workspace Solutions, Danish Crown 

 

Håndtering af gæster og smart oprydning 

På to workshops à tre timer gennemgik Danish Crown sammen med Simplitize Microsoft 365-platformen og zoomede ind på forbedringsmuligheder. 

”Simplitize udfordrede os på nogle områder og delte erfaringer fra andre. Det blev tydeligt for os, hvor vi kunne gøre det endnu bedre. Blandt andet blev vi klogere på, hvordan vi håndterer eksterne gæster, hvordan vi rydder op på en smart måde, og vi fik gode tips omkring deling. Det kom der nogle opgaver og forbedringer ud af.” 

 

Skærpet opmærksomhed med temperaturmåling 

For Danish Crown kastede Governance-forløbet lys over egne blinde vinkler. Selv når man er både vidende og grundig, kan man være begrænset af sit eget ståsted. 

”Jeg ser det som en temperaturmåling; hvordan står vi i forhold til andre, og hvor er vi i forhold til, hvor vi selv tror, vi er? Vi har jo dygtige folk, men alligevel kan der gemme sig ting, som vi bagatelliserer eller bare ikke har i fokus. Matcher vi state of the art ude i markedet? Det var vigtigt for mig at få klarhed omkring, og det fik jeg”, afslutter Jesper Stein. 

 

Udfordring

Hos Danish Crown havde de gjort, hvad de kunne for at sikre høj Governance i brugen af Microsoft 365. Men havde de overset noget? Det ønskede de vished om. 

Løsning

En struktureret gennemgang af Danish Crowns brug af Microsoft 365-platformen gav en ekstern vurdering af det Governance-arbejde, virksomheden allerede havde lavet. 

Resultat

Danish Crown fik valideret, at de er godt med sikkerhedsmæssigt og har blik for væsentlige parametre i brugen af løsningen. Samtidig fik de gode fif til yderligere optimering. 

Har du lyst til at tage en uforpligtende snak med os ?