Microsoft 365 Governance

Benyt de mange fordele 365 tilbyder, uden at miste kontrollen eller gå på kompromis med sikkerheden

Fra fuldstændigt lukkede miljøer arbejder vi nu i åbne miljøer

Hjemmearbejde og virtuelle møder er hverdag. Data deles, og der samarbejdes på kryds og tværs. Virksomhedens medarbejdere forventer fleksibilitet og tilgængelighed, og teknologien tillader det. 

Følger overblikket og sikkerheden med? 

Muligheden for at mødes virtuelt og dele data er en gave for samarbejde og vidensdeling. Alt kan principielt deles med alle i hele verden. Det stiller øgede krav til dig som Governance-ansvarlig. Din opgave er at sikre, at lovgivningen stadig overholdes, og at data ikke går tabt, sander til eller havner i de forkerte hænder. Redskaberne til at sikre data er heldigvis tilgængelige.

Microsoft 365 Governance 

Microsoft 365 Governance er et workshopforløb, der sikrer dig en Governance, der understøtter forretningen. Jeres konkrete behov, ønsker og initiativer er udgangspunktet, når vi sammen gennemgår områder og muligheder i Microsoft 365.

Vi udnytter de mange services og værktøjer, der allerede ligger i Microsoft 365, til at forene maksimal åbenhed med klog kontrol. 

Et Microsoft 365 Governanceforløb giver dig:

Fuldt udbytte af Microsoft 365, fordi brugerne frit kan udnytte platformen og arbejde på en måde, der understøtter jeres forretningsmæssige mål.  

Sikker anvendelse af Microsoft 365, fordi du kender de forskellige værktøjer, der sikrer klog kontrol og sikker styring.

Optimal vedligeholdelse af Microsoft 365 med en drejebog, der tydeligt opsummerer behovet for justeringer på kort og lang sigt.

Sådan foregår et Microsoft 365 Governanceforløb 

Ønsker du vores hjælp til at få styr på jeres Governance, foregår det ved, at vi af to omgange sætter os sammen og gennemgår jeres brug af Microsoft 365: 

Første workshop – fokus på teknologi:

Detaljeret gennemgang af Microsoft 365 med fokus på services og værktøjer, du kan aktivere for at sikre høj Governance. 

Anden workshop – fokus på forretningen:

Gennemgang af de områder, som handler om jeres måde at samarbejde på, adgang til data, involvering af brugere m.m. 

Opdelingen i to workshops giver mulighed for at gå i dybden med tekniske detaljer på den første workshop og sikrer et skarpt fokus på forretningen på workshop nummer to. 

Områder der ofte udfordrer

Et Governance-tjek sikrer blandt andet, at du får overblik over nogle af de områder, som vi ved ofte udfordrer: 

 • $Håndtering af licenser
 • $Release schedule
 • $Lifecycle Management på Teams
 • $Håndtering af eksterne brugere, dokumenter mv.
 • $Retention labels
 • $Sensitivity labels
 • $GDPR
 • $Mailkryptering
 • $Ekstern adgang til Teams og deling af indhold
 • $Controll access fra unmanaged devices
 • $Data Loss Prevention

Tag gode beslutninger og efterlev dem  

Få indsigt og overblik til at rådgive ledelsen og sikre, at I tager gode beslutninger og efterlever dem. 

IT er ikke længere bare teknik, der skal fungere. IT er en integreret del af den måde, hvorpå virksomheder driver forretning. Mange beslutninger omkring jeres brug af Microsoft 365 handler om, hvem I er som virksomhed, og involverer ledelsen. Med et Governance-forløb er I dækket ind både forretningsmæssigt og IT-teknisk. 

Microsoft 365 Governance-forløb 

 • Workshop 1, fokus på teknologi 
 • Workshop 2, fokus på forretning 
 • Drejebog med plan for justeringer 

Fast pris: 30.000,00 kr. 

Gratis guide

Vi præsenterer dig fire værdifulde fordele, som du og din virksomhed vil få ud af et governance tjek.  

 • $Øget sikkerhed
 • $Gearet til vækst
 • $Fuld kontrol over Teams
 • $Du bliver specialisten

Læs vores governancekundecases

Microsoft 365 Governance-forløb kaster lys over blinde vinkler hos Danish Crown

Ønsket om en temperaturmåling, best practice, know how og anbefalinger til yderligere skærpelse af virksomhedens Governance-arbejde var anledningen til, at Danish Crown bookede et Governance-forløb hos Simplitize.

Verdo kvalitetssikrer arbejdsgange med ensartet dokumentation og processtyring

Et langt tilløb, grundigt forarbejde og det helt rette teknologiske match betyder, at Verdo i dag kan sætte flueben ved ønsket om én fælles dokumentations- og processtyringsplatform.

Høj Governance hos Uggerly Installation

Uggerly Installation besluttede for nogle år siden at erstatte excel-ark med automatiserede processer og digitale redskaber. Det stiller nye krav til Governance.

ALBOA opnår høj sikkerhedsmæssig værdi

En Governance-workshop gav ALBOA indsigt til at sikre en opsætning, der giver fuldt overblik over, hvem der har adgang til hvad. Workshoppen gav også et godt overblik over, hvad der er muligt i Microsoft 365.

Aarhus Havn har Governance i kalenderen

På Aarhus Havn arbejder de i en Microsoft-baseret løsning, hvilket blandt andet betyder, at alle havnens dokumenter ligger i Microsoft 365. Rettigheder, adgangsniveauer og tagging er noget af det, der bare skal være styr på. Derfor har Governance en fast tilbagevendende plads i kalenderen.

Naturmælk sikrer sig mod IT-angreb

Et ønske om at være på forkant med sikkerheden var anledningen til, at Naturmælk bad Simplitize hjælpe med at sikre høj Governance i brugen af Microsoft 365. 

Geia Food går Governance efter i sømmene

Omfattende digitalisering af kritiske arbejdsgange satte nye krav til sikkerheden. Med hjælp fra Simplitize har Geia Food i dag en løsning, hvor de fleksibelt kan lukke eksterne ind på deres system, uden at de sætter sikkerheden over styr.