Kom rigtigt fra start og spar tid med standardløsninger i Microsoft 365

En Governance-workshop gav ALBOA indsigt til at sikre en opsætning, der giver fuldt overblik over, hvem der har adgang til hvad. Workshoppen gav også et godt overblik over, hvad der er muligt i Microsoft 365. 

ALBOA er en boligforening, der udlejer, driver og udvikler 80 boligafdelinger med i alt 7.200 boliger til unge, enlige, ældre, familier og mennesker med handicap. I alt 12-15.000 mennesker bor i ALBOA.

”Når man som jeg sidder alene med ansvaret for IT, er det godt at have nogle at sparre med, som kan udfordre mine holdninger og påpege nogle udfordringer. Vi er ikke altid enige, men folkene fra Simplitize er skarpe og giver et super godt modspil.”

Mikkel Dam Junker, System Administrator, Alboa

Høj sikkerhedsmæssig værdi af opsætning 

Når man bevæger sig fra primært at benytte Office-pakken til at basere den samlede IT-strategi på Microsoft-platformen, kan det være en god idé at gå alle mulighederne grundigt igennem. Det var præcis, hvad ALBOA valgte at gøre, da de rakte ud til Simplitize, før de for alvor tog hul på brugen af Microsoft 365.  

”At få lavet den indledende opsætning er nogle lavthængende frugter, som hurtigt giver en høj sikkerhedsmæssig værdi. Microsoft 365 er en god og sikker platform, men der er også nogle kæmpestore ladeporte sikkerhedsmæssigt, når man åbner op for, at alle kan invitere alle ind i for eksempel Teams. Simplitize hjalp os til at tage stilling på en række vigtige områder, hvor vi forholdsvist enkelt og hurtigt kunne opnå høj Governance,” fortæller Mikkel Dam Junker, som er IT-ansvarlig hos ALBOA. 

 

Scanning sikrer personfølsomme data 

For ALBOA har det især været vigtigt, at der er fuldstændig styr på GDPR. I dag sikrer funktionalitet i Microsoft 365 en automatisk scanning af data, hvilket giver en indbygget opmærksomhed på personfølsomme informationer. Desuden er der generelt styr på rettigheder, adgange og deling. 

”I dag har vi et fleksibelt set-up, som vi kan være trygge i, fordi vi har fuldt overblik over, hvem der har adgang til hvad. Samtidig har jeg et godt overblik over, hvad der er muligt med platformen”, fortæller Mikkel Dam Junker, der værdsætter den sparring og ekspertise han får i samarbejdet med Simplitize. 

”Når man som jeg sidder alene med ansvaret for IT, er det godt at have nogle at sparre med, som kan udfordre mine holdninger og påpege nogle udfordringer. Vi er ikke altid enige, men folkene fra Simplitize er skarpe og giver et super godt modspil”, fortæller Mikkel Dam Junker.

Udfordring

ALBOA har primært brugt de klassiske Office-programmer, men med en målsætning om at basere al fremtidig udvikling på Microsoft opstod et behov for at være på forkant med både sikkerheden og mulighederne i den samlede Microsoft 365-platform. 

Løsning

I samarbejde med Simplitize kom ALBOA ud i alle hjørner og kroge af Microsoft 365. Governance-forløbet gjorde det nemt at tage nogle vigtige sikkerhedsmæssige beslutninger og gav samtidig et godt indblik i platformens forretningsmæssige muligheder.   

Resultat

ALBOA har fået taget vigtige beslutninger omkring sikkerheden, som i dag afspejles direkte i opsætningen af Microsoft 365. Der er skabt en god og sikker ramme for fleksibel brug af de digitale redskaber og sikret en hensigtsmæssig brug af Teams. 

Har du lyst til at tage en uforpligtende snak med os ?