Digital Signaturløsning i Microsoft 365

Digital Signaturløsning for dig, der vil slippe tøjlerne, uden at slippe kontrollen.

Indbygget Digital Signaturløsning

Det kræver tid og ressourcer at få overblik over hvilke kontrakter, der er underskrevet, hvem der har underskrevet hvad, og hvem der mangler at skive under, samt skabe overblik på tværs af kontrakter i forhold til hvor langt de er i underskrivningsprocessen.

Vi har gjort det nemt – med Simplitizes indlejrede, digitale signaturløsning fra Addo Sign understøttes hele signeringsprocessen i forretningsløsningen, hvad enten du skal have signeret salgskontrakter, samarbejdsaftaler, ansættelsesaftaler, NDA’er, databehandleraftaler, årsregnskab, projektgrundlag eller andet. Alle dokumenttyper understøttes, og stadierne i signeringsprocessen er 100% systematiseret og automatiseret.

Nemt, sikkert og effektivt at få underskriften på plads!

Simplitize har indlejret Addo Sign Digital Signatur til de løsninger, hvor du arbejder med dine dokumenter eksempelvis i din kontraktstyringsløsning, sagsstyringsløsning, projektstyringsløsning, CRM-løsning, HR-løsning, QMS-løsning eller i din bestyrelsesportal. Det har aldrig været nemmere eller mere pålideligt at indhente underskrifter og holde styr på dem undervejs i processen.

Dokumenterne tilgås direkte fra det system, du arbejder i, og sendes direkte til Addo Sign via systemets innovative brugergrænseflade. På den måde slipper du for at hoppe imellem løsningerne og miste overblikket undervejs.

Signeringsprocessen er fuldautomatiseret, og status hentes automatisk ind i systemet fra Addo Sign. På den måde er du altid fuldt opdateret omkring signeringsforløbet.

Digital Signaturløsning:
For dig, der vil slippe tøjlerne, uden at slippe kontrollen

 

Digital signatur er til dig, der gerne vil lette arbejdsbyrden omkring signering af dokumenter, speede signeringsprocessen op og være fuldt opdateret undervejs i signeringsprocessen. Med den indbyggede digitale signaturløsning får du blandt andet:

Fuldautomatiseret signeringsproces

At være i kontrol med sine dokumenter er vigtigt. Samtidigt er det vigtigt at kunne slippe tøjlerne og være tryg i at systemet tager over, imens du håndterer andre opgaver.

Notifikationer

Systemet sender automatisk notifikationer ud, hvis der sker hændelser, der kræver din opmærksomhed. Det kan eksempelvis være, når dokumentet er underskrevet eller hvis det bliver afvist.

Juridisk bindende digital underskrift

En elektronisk underskrift signeret med MitID eller tegnet på skærmen lever op til alle GDPR-regler og er lige så juridisk bindende som en underskrift lavet med kuglepen.

Anerkendte signeringsmetoder og standarder

Udover web-underskrift (tegnet på skærmen) understøtter Visma Addo bl.a. MitID, MitID Erhverv og e-Boks.

Digital Signatur er ikke kun til salgskontrakter

Hvorfor kun begrænse sig til at digitalsignere kundekontrakter? Hvad med leverandøraftaler, mødereferater og ansættelsesaftaler mfl.? Spar tid og ressourcer på alle typer af dokumenter, der kræver en kvittering eller accept, hvad enten det er internt eller eksternt. For eksempel kan du bruge digital underskrivning i vores HR-løsning i forbindelse med medarbejderonboarding, og til kvittering for modtagelse af eksempelvis nøglekort, mobiltelefon, pc og andet udstyr.
Alt dette og meget mere giver god grund til at vælge en indlejret digital signaturløsning til at underskrive dine dokumenter.

Sådan fungerer Digital Signatur-løsningen – fire enkle trin:

  1. Du sender dokumentet til digital underskrivelse direkte fra din forretningsløsning, f.eks. din kontraktstyrings-, sags- eller HR-løsning, til modtageren.
  2. Modtageren modtager en mail og kan nu signere dokumentet digitalt med f.eks. MitID eller web-underskrift direkte på skærmen, og det kan gøres på både smartphone, tablet og computer.
  3. Dokumentet opdateres automatisk med den signerede version i forretningsløsningen.
  4. Status ændres automatisk, når det er underskrevet eller afvist. Afsender notificeres, når der sker en hændelse, de skal være opmærksomme på.

Klik på videoen og se hvordan du nemt kan automatisere og digitalisere signeringen af virksomhedens kontrakter, leverandøraftaler, NDA’er, mødereferater og ansættelsesaftaler.

Læs vores digitalsignaturcases

Nellemann optimerer HR-rutinerne igennem systematisering og automatisering af arbejdsprocesserne

Optimering af den digitale infrastruktur var formålet, da Nellemann for nogle år siden gik cloud-vejen med Microsoft 365.

Professionel kontraktstyring giver bedre kundeservice hos Verdo

Faste procedurer i et automatiseret flow og nem adgang til et samlet overblik over aftaler gør det enkelt for Verdos medarbejdere at styre egne aftaler og dække ind for hinanden.

Har du behov for en effektiv digitalsignatur-løsning?

– eller er du blot nysgerrig?

Så tøv ikke med at tage fat i mig til en uforpligtende snak om mulighederne.