Kom rigtigt fra start og spar tid med standardløsninger i Microsoft 365

Som nystartet virksomhed er der mulighed for at sikre et strømlinet setup helt fra starten. Det var, hvad konsulentvirksomheden Ginsbo | Valentin ønskede, da de valgte WorkPoint som fundament for deres sagsstyring.   

 

Ginsbo | Valentin er aktør på beskæftigelsesområdet og fungerer som ekstern samarbejdspartner til jobcentrene. I tæt samarbejde med jobcentrene og socialt ansvarlige private virksomheder hjælper Ginsbo | Valentin borgere, der står på kanten af arbejdsmarkedet til at finde fodfæste og komme styrket videre. 

”På et tidspunkt havde vi mange sager i gang samtidig, og her så vi virkelig, hvor værdifuld vores løsning er. På hver enkelt sag kunne vi følge fremdriften og se møder og kommende opgaver, og samtidig havde vi et samlet overblik. Det betyder, at vi kan fastholde samme høje standard, også når vi har travlt. 

Malene Ginsbo & Christine Valentin

Partnere i Ginsbo | Valentin

Fokus på individet kræver overblik og indsigt

Arbejdet med borgere, der er udfordret på den ene eller den anden måde, er en tillidssag, og det er vigtigt, at der er styr på alle detaljerne, ligesom det skal være let at skabe sig et hurtigt overblik i hver enkelt sag.

“Ofte skal vi kunne reagere hurtigt, når en sårbar borger har brug for vores hjælp. Derfor er det vigtigt, at vi har en struktureret tilgang til enkeltsager og et tæt samarbejde med de virksomheder, vi samarbejder med”, forklarer Malene Ginsbo, der er den ene af de to partnere i Ginsbo | Valentin.

 

Vigtigt med nem adgang til al information

Sagerne er ofte komplekse, og borgerne oplever flere udfordringer på én gang, hvorfor det er ekstra vigtigt, at al information er let at få tilgang til.

”De borgere, vi arbejder med, har ofte flere forskellige udfordringer og udover deres ofte belastede helbredsmæssige situation, vil der ofte også være bekymringer omkring økonomien, deres familie mm. Vi er deres livline, og når vi skriver rapporter om dem til jobcentret, er det vigtigt, at vi har nem adgang til al information”, supplerer Christine Valentin, der også er partner i virksomheden.

 

Effektiv sagsstyring sikrer den høje standard

Ét er at have overblik og styr på alle detaljer, når alt kører sin vante gang. Noget helt andet er at holde hovedet koldt, når der er travlt. Heldigvis har Ginsbo | Valentin haft rig lejlighed til at teste deres løsnings berettigelse under pres.

”På et tidspunkt havde vi mange sager i gang samtidig, og her så vi virkelig, hvor værdifuld vores løsning er. På hver enkelt sag kunne vi følge fremdriften og se møder og kommende opgaver, og samtidig havde vi et samlet overblik. Det betyder, at vi kan fastholde samme høje standard, også når vi har travlt”, fortæller Christine Valentin.

 

Hurtige arbejdsgange med WorkPoint Express

Hos Ginsbo | Valentin er de særligt tilfredse med, at alle de funktioner, de har brug for, er tilgængelige direkte i Outlook. WorkPoint Express, som er et plugin, der binder Outlook og deres sagsstyringsløsning sammen, gør hverdagen nemmere forklarer Malene Ginsbo:

”Når der er tryk på, er det dejlig nemt at arbejde direkte i Outlook i stedet for at skulle skifte mellem programmer. Med WorkPoint Express kan vi bruge vores tid og ressourcer med vores klienter og til hver en tid have fuldstændigt overblik over status på alle vores sager”, afslutter hun.

Udfordring

Som nystartet virksomhed med mange klienter havde Ginsbo | Valentin brug for en samlet løsning, der både gav et samlet overblik over igangværende sager og samtidig sikrede korrekt håndtering af personfølsomme data. 

Løsning

Ginsbo | Valentin valgte i samarbejde med Simplitize en sagsstyringsløsning fra WorkPoint, som er fuldt integreret til Microsoft og som via et plugin – WorkPoint Express – muliggør at stort set alt arbejde kan foregå direkte i Outlook. 

Resultat

Indsigt og overblik er altid tilgængeligt i samarbejdet med borgere, Jobcenter og private virksomheder. Effektive administrative arbejdsgange frigør tid og ressourcer til det vigtige arbejde med enkeltpersoner.

Har du lyst til at tage en uforpligtende snak med os ?