Kom rigtigt fra start og spar tid med standardløsninger i Microsoft 365

Et ønske om at være på forkant med sikkerheden var anledningen til, at Naturmælk bad Simplitize hjælpe med at sikre høj Governance i brugen af Microsoft 365. 

Naturmælk er et fællesskab af 43 økologiske landmænd, som driver et mejeri og arbejder for, at både den enkelte bedrift og mejeriet skal være bæredygtige virksomheder. Her spiller IT-sikkerhed også en vigtig rolle 

”Uden hjælp fra Simplitize var det blevet rent anarki. Brugerne har så mange muligheder. For os har det været nødvendigt at begrænse mulighederne nogle steder. Nu har vi nogle faste rammer, så vi ikke kommer ud i det anarki”

Mathias Bendesen Møller, Økonomichef, Naturmælk

Tager aktivt hånd om sikkerheden 

Omfanget af IT-kriminalitet er stigende, og Mathias Bendesen Møller, som er økonomichef hos Naturmælk havde ikke tænkt sig at sidde med hænderne i skødet. 

”Der er jo en IT-krig, og jeg vil ikke sidde og vente på, at vi bliver angrebet. Når man gerne vil gøre noget aktivt, men ikke selv har kompetencerne må man jo hente hjælp udefra. Hos Simplitize får jeg den nødvendige hjælp og indsigt til at forstå både begrænsninger og muligheder i Microsoft 365”, fortæller Mathias Bendesen Møller. 

 

Styr på GDPR 

Naturmælk har været grundigt igennem alle sikkerhedsparametre i brugen af Micrsosoft 365 og har aktiveret funktioner, der styrker deres Governance. På GDPR-området benytter virksomheden sig i dag af muligheder, som de ikke før kendte til. Det gælder eksempelvis indstilling af kriterier for automatisk sletning af personfølsomme data.  

”Der er som standard en masse, man skal forhold sig til. Med hjælp fra Simplitize har vi nu gjort, hvad vi kan for at sikre os. Alt der kan bidrage til, at vi opnå en højere sikkerhed er nu aktiveret, så vi kan skærme os mod angreb udefra”, fortæller Mathias Bendesen Møller 

 

Undgår anarki i brugen af Microsoft 365 

For Naturmælk betød Governance-workshoppen desuden, at de fik øjnene op for Teams og formularer, som er redskaber i Microsoft 365, de nu bruger langt mere end tidligere. Stadig på en sikker måde. Naturmælk har nemlig lukket lidt ned på platformen, så brugerne ikke kommer til at gøre noget, der er uhensigtsmæssigt.

Udfordring

Åbenheden og de mange muligheder i Microsoft 365 var ny for Naturmælk, som havde brug for kompetencer udefra til at styrke sikkerheden.

Løsning

I samarbejde med Simplitize gennemgik Naturmælk væsentlige parametre i Microsoft 365 og fik skabt en sikker ramme for brug af platformen.

Resultat

I dag har Naturmælk sikret sig bedst muligt mod, at data havner i de forkerte hænder og inden for de givne rammer kan brugerne frit udnytte de mange muligheder i Microsoft 365.

Har du lyst til at tage en uforpligtende snak med os ?