PowerMonitor

Overvågning af Power Platformen

Proaktiv overvågning af Power Automate (Flows), Power Apps og Logic Apps. 

PowerMonitor er en løsning til overvågning af virksomhedens Power Automate (Flows), Power Apps og Logic Apps.

Med PowerMonitor behøver du ikke bekymre dig om kritiske apps og flows, der går ned eller fejler uden din viden.

Fejl og nedbrud bliver med det samme opfanget af PowerMonitor, som adviserer rette vedkommende i organisationen. Herved forbedrer PowerMonitor virksomhedens muligheder for at reagere hurtigt og effektivt samt at forhindre længerevarende nedbrud.

tooltip text

Læs mere om PowerGovernance

Læs mere om PowerAudit

Du står på PowerMonitor siden:

Læs mere om PowerSupport

Bliv mindre sårbar med PowerMonitor

Virksomheder, der overvåger deres Power Apps, Power Automate (Flows) og Logic Apps med PowerMonitor, oplever betydeligt mindre nedetid. Virksomhederne føler sig typisk mindre sårbar og mere i kontrol. Det betyder, at virksomhederne kan navigere mere frit og se fremad samt koncentrere deres indsats omkring virksomhedens kerneaktiviteter.

Kontakt os i dag. Vores Power team står klar til at hjælpe dig med at implementere PowerMonitor i din virksomhed og give dig den nødvendige sikkerhed og tryghed.

Download prisliste

Download prisliste

PowerMonitor indeholder:

  • Opsætning af PowerMonitor i Center of Excellence
  • Aktiv overvågning af fejl og nedbrud i Power Automate (Flows), Power Apps og Logic Apps
  • Keep Alive-funktionalitet, der sikrer, at Power Automate-flows deaktiveres automatisk efter 3 måneder i henhold til Microsofts politikker
  • Automatisk mailadviseringsproces, når fejl og nedbrud opdages
  • Mulighed for at rekvirere hjælp fra vores power-supportteam. Kræver indgåelse af SLA-aftale eller køb af klippekort

Beskyt forretningskritiske arbejdsgange og data 

 

Digitaliserede og automatiserede arbejdsgange er kritiske for mange virksomheder. Nedetid og fejl i forretningskritiske apps og flows kan resultere i afbrydelser af kritiske arbejdsprocesser og dermed ende i tab af vigtige forretningsdata.

Det kan have negativ indflydelse på virksomhedens effektivitet og kvalitet. Med PowerMonitor kan du sove roligt om natten. PowerMonitor sikrer, at du er på forkant med situationen og opdager problemer og fejl, før de vokser sig store.

Simplitize_til site-12

PowerCare – produktsuiten

Powercare består af en række ydelser, som sikrer best practice, Governance og spænder et sikkerhedsnet ud under Power Platformen.

Klik på ikonerne for at læse mere om de forskellige ydelser.

PowerGovernance

PowerGovernance hjælper organisationer med at implementere politikker og processer til understøttelse af virksomhedens governance model i Power Platformen.

PowerAudit

Løbende revision af PowerGovernance-rapporten/planen. PowerAudit sikrer, at PowerGovernance-planen integreres i dagligheden og bliver en ledestjerne for virksomhedens Power App udvikling og indsatsområder.

PowerMonitor

Aktiv overvågning af Power Apps, Power Automate (Flows) og Logic Apps med PowerMonitor.

PowerSupport

Med PowerSupport får du en hotline til eksperter inden for Power Automate (Flows), Power Apps og Logic Apps fra Simplitize. Vores SLA-aftale sikrer et beredskab til fejlfinding, problemløsning og teknisk support inden for de aftalte tidsrammer.

Læs blogindlæg om Power Platformen

Har du sikret dig at Power platformen ikke ender som det vilde vesten?

Power Apps og Power Automate (Flows) er no-code/low-code brugerinterfaces, der gør appudvikling til allemandseje. Alle fra IT-professionals til kantinemedarbejderen, kan udvikle deres egne flows og apps.

Simplitize_Michael

Kontakt

Salgsdirektør Michael Buades
og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.