PowerAudit

Løbende revision af Power Governance Plan

Løbende revision af PowerGovernance-rapporten/planen.

Hold snuden i sporet og din PowerGovernance-plan i kort snor.

En PowerGovernance-plan er ikke et mål men et middel. Derfor fungerer PowerGovernance-planen kun, hvis den bliver integreret i dagligheden og bliver en ledestjerne for virksomhedens Powerudviklings- og indsatsområder.

Med PowerAudit undgår du, at din PowerGovernance-plan blot ligger i skuffen og samler støv, samt at alle de gode intentioner i planen, blot løber ud i sandet.

PowerAudit sikrer, at I holder fokus og indarbejder PowerGovernance-planen som et styrringsværktøj i forhold til den måde, I planlægger, eksekverer- og drifter jeres Power Automate (Flows), Power Apps og Logic Apps

tooltip text

Læs mere om PowerGovernance

Du står på PowerAudit siden:

Læs mere om PowerMonitor

Læs mere om PowerSupport

Løbende revision af PowerGovernance rapporten/planen i din organisation.

Indhold af ydelse:

  • Etablering af internt PowerGovernance board i organisationen, hvor medlemmerne består af udvalgte personer fra dels IT-afdelingen og dels fra andre relevante afdelinger
  • Revision af eksisterende PowerGovernance rapport/plan
  • Opdatering af PowerGovernance rapport/plan
  • Konkrete forslag til opmærksomhedspunkter og forbedringer
Download prisliste

Download prisliste

Proces:
2 Workshops årligt af 4 timers varighed

Tilvalg:
Aftalen giver mulighed for at rekvirere leverandøren til at udføre opgaver, afledt af rapporten. Opgaverne løses imod timebetaling på løbende tid, klippekort eller fast tilbud.

PowerCare – produktsuiten

PowerCare består af en række ydelser, som sikrer best practice, Governance og spænder et sikkerhedsnet ud under Power Platformen.

Klik på ikonerne for at læse mere om de forskellige ydelser.

PowerGovernance

PowerGovernance hjælper organisationer med at implementere politikker og processer til understøttelse af virksomhedens governance model i Power Platformen.

PowerAudit

Løbende revision af PowerGovernance-rapporten/planen. PowerAudit sikrer, at PowerGovernance-planen integreres i dagligheden og bliver en ledestjerne for virksomhedens Power App udvikling og indsatsområder.

PowerMonitor

Aktiv overvågning af Power Apps, Power Automate (Flows) og Logic Apps med PowerMonitor.

PowerSupport

Med PowerSupport får du en hotline til eksperter inden for Power Automate (Flows), Power Apps og Logic Apps fra Simplitize. Vores SLA-aftale sikrer et beredskab til fejlfinding, problemløsning og teknisk support inden for de aftalte tidsrammer.

Læs blogindlæg om Power Platformen

Har du sikret dig at Power platformen ikke ender som det vilde vesten?

Power Apps og Power Automate (Flows) er no-code/low-code brugerinterfaces, der gør appudvikling til allemandseje. Alle fra IT-professionals til kantinemedarbejderen, kan udvikle deres egne flows og apps.

Simplitize_Michael

Kontakt

Salgsdirektør Michael Buades
og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.