Styr projekterne sikkert igennem alle faser fra start til slut

Skrider overblikket er det kun et spørgsmål om tid, før et af dine projekter kører af sporet. Det belaster økonomien, udfordrer kunderelationen og presser din egen organisation. Det kan ingen være tjent med. 

Sikker styring af projekter

De rette værktøjer til projektstyring sikrer til gengæld et konstant overblik og styr på alle aktiviteter og ressourcer. Strømlinede processer dokumenteret i et automatiseret workflow sikrer, at I som virksomhed baserer jeres arbejde på det, I ved virker. Jeres egen Best Practice. 

Det sætter en helt ny standard for, hvordan I med succes og overskud styrer jeres projekter sikkert igennem alle faser fra start til slut. Hver gang. 

Projektstyring i Workpoint 365

 

WorkPoint 365 er en projektstyringsløsning, der gør det nemt og sikkert for medarbejdere at oprette og dokumentere projekter fra start til slut. Al dokumentation og planlagte aktiviteter er samlet på det enkelte projekt, så der ikke er tvivl om, hvilke beslutninger der er gældende, og hvad næste skridt er. 

Slut med at lede efter forsvundne mails eller efterlyse seneste version af vigtige dokumenter på opgaven. Alt er tilgængeligt for alle involverede, hvilket også mindsker sårbarheden, hvis en ressource er fraværende.  Projektstyring i WorkPoint giver dig blandt andet:

 • $Konsistent gennemførsel af projekter baseret på Best Practice
 • $Overblik over projektportefølje og nem adgang til projektdetaljer
 • $Fremdrift i projekter ved hjælp af fasestyring
 • $Effektiv introduktion af nye medarbejdere eller nye ressourcer på projektet
 • $Sikkerhed for, at intet går tabt og al information opbevares efter forskrifterne

Hvad kendetegner dine projekter?

Antallet af involverede, omfanget af hændelser og niveauet af afhængigheder er noget af det, der varierer fra virksomhed til virksomhed og imellem brancher. Tilgange varierer også. PRINCE2, Agile, PMBoKSix Sigma, ScrumKanban eller  Waterfall? Vi understøtter de gængse projektstyringsredskaber og –metoder. 

Hos Simplitize har vi sat strøm til mange forskelligartede projekttyper i adskillige brancher. I nært samarbejde med vores kunder afdækker vi eksisterende arbejdsgange og kritiske kontaktpunkter. På den baggrund konfigurerer vi en løsning, der dækker centrale behov i virksomhedens projektledelse. 

Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os for en uforpligtende snak om dine behov. 

WorkPoint 365 giver dig også

 • $Enkel adgang til information, dokumenter og e-mailkorrespondancer, som gemmes centralt og automatisk tagges med stam- og metadata
 • $Brugervenlig og intuitiv brugergrænseflade i et velkendt miljø, da WorkPoint er baseret på Microsoft 365
 • $Enkel dokumentstyring direkte i Outlook, Word, Excel og PowerPoint
 • $Modulær struktur, der betyder, at WorkPoint 365 let skalerer og tilpasser sig
 • $WorkPoint arbejder sammen med resten af jeres Microsoft-løsninger, så brugerne kan benytte SharePoint, Microsoft Teams, Flow, Planner, Power BI Power Apps og flere
 • $Sikkerhed for, at alle behandler data på linje med GDPR og compliance-krav.
 • $Automatisk, regelbaseret rettighedsstyring